browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

003. Sporades 2011 – Pregatirile

Posted by on August 2, 2011
Pe parcurs, lucrurile s-au mai schimbat. Am stabilit echipajul (Cosmin, Costin, Dan, Bogdan, Remi, Adi), am stabilit skipper-ul – Bogdan si co-skipper-ul Cosmin. Bogdan si cu mine am cautat barca, am cerut ceva oferte si in final ne-am hotarat pentru un Sun Odissey 42i de la Jeanneau ce poarta numele de “Best Men”.
Bogdan, in calitate de skipper, a facut oficiile de a negocia cu firma de charter si de a face platile.
Am decis ca portul de plecare sa fie Volos cu toate ca initial hotarasem sa fie Skiathos, din 3 motive :
1 – pretul transportului cu ferry-ul (inca 400 E pentru 6 persoane si 2 masini),
2 – complicatiile legate de transport (grecii sunt intr-o perioada cu greve frecvente si era stupid sa prindem o zi de greva
3 – Drumul Volos – Skiathos putea fi facut la fel de bine si cu barca
A urmat o perioada de asteptare, fara prea multe discutii. S-a facut o lista intr-un document online share-uit de toti in care am pus cam tot ce trebuie avut la noi, plus cumparaturile pentru barca.

Am decis sa mergem cu 2 masinii, a mea si a lui Adi. Noi ne-am oferit voluntar pentru a conduce 1000 km intr-o singura bucata. Plecarea urma sa aiba loc vineri seara, sambata dimineata sa avem timp in Volos sa facem ultimele cumparaturi si pe la 6 sa terminam de luat barca si sa plecam spre Sporades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *